Työnäytteet

2013 työnäytteitä

Aussie Bar Jyväskylä

Parin kuukauden projekti on valmis. Jyväskylän kauppalaispihalla, Torikeskuksessa, sijaitsevasta tyhjästä liiketilasta tehtiin täysiverinen baari. Tilaan rekakennettiin mm. baaritiski, wc:t, loossit ja kahvipöydät täysin mittatilaustyönä. Kaikki suunniteltiin paikanpäällä yhdessä ravintoloitsijan kanssa. Baarin hengen mukaan pinnoissa ja rakenteissa käytettiin paljon ronskeja materiaaleja kuten vanhaa lautaa, vanhoja kattopeltejä ja paksuja tukkeja. Tämä hienon projektin kruunasi avajaiset 24.4. Työnjälkeämme on helppo käydä katsomassa paikanpäällä.

Moi!Panda ruokakauppa

Tammikuun puolivälissä valmistui Jyväskylän kauppakadulla sijaitsevan Moi!Panda-ruokakaupan remontti. Tyhjään liiketilaan rakennettiin aasialaista ruokaa myyvälle kaupalle puitteet. Tilaan rakennettiin tilanjakajaseinä sekä asennettiin lattialaminaatti ja maalattiin seinät. Kun pinnat olivat kunnossa rakennettiin kauppaan asiakkaan mittojen ja suunnitelmien mukaiset hyllyt ja kassatiski. 

 

---------------------------------------------------------------------- 

Vuoden 2012 työnäytteitä

Omakotitalon yläkerran remontointi

Kesällä 2012 kohteenamme oli vanhan rintamamiestalon yläkerran uusiminen. Yläkerrasta uusittiin kattorakenteet ja vaihdettiin uudet energiatehokkaammat eristeet seiniin ja kattoon. Samalla yläkertaan johtava porrasaukko vaihdettiin talon vastakkaiseen nurkkaan ja vanhan tilalle rakennettiin yläkerran WC. Koko yläkerran lattialle asennettiin vesikiertoinen lattialämmitys ja jalalle miellyttävä lankkulattia.

SIsustuksesta vastasi sisustussuunnittelija Jaana Nykänen

Kylpyhuoneen, saunan ja keittiön uusiminen

Tässä kohteessa pesuhuone ja sauna uusittiin täysin. Saunasta tehtiin viihtyisä ja moderni, mistä on hyvät näkymät kylpylähenkiseen pesuhuoneeseen. 
Keittiössä uusittiin kaapit, kaappien ovet ja tasot. Lisäksi keittiön kodinkoneet päivitettiin ajanmukaisiksi. 

Kuvia saunasta ja kylpyhuoneesta

Kuvia keittiöstä

 

Pyydä tarjous!
VP Remontti Facebookissa

VP Remontti  |  Olgantie 10, 40420 JYSKÄ  |  Puh. 050 492 0582